De week van de diëtist

18 Mar 2021

In de week van 15 tot 21 maart 2021 nemen diëtisten een centrale plaats in voor de "week van de diëtist".

De week van de diëtist is een jaarlijkse actie om het beroep van diëtist en zijn verschillende facetten bij het grote publiek en gezondheidsmedewerkers te promoten.

Tijdens de 16de editie het thema is ondervoeding en malnutritie. De diëtisten zullen verschillende onderwerpen behandelen, zoals screening op ondervoeding, factoren die kunnen bijdragen aan ondervoeding zoals slikproblemen, ondervoeding leidt tot verschillende complicaties maar ook tot de preventieve rol van diëtisten bij patiënten.

 

Dankzij de kennis en kunde van de diëtist krijgen dagelijks heel veel patiënten de voedingszorg die ze nodig hebben om de strijd tegen ziektegerelateerde ondervoeding tegen te gaan. Samen met diëtisten willen wij patiënten en hun families de beste zorg bieden door middel van goede voeding.

Nutricia werkt al lang samen met diëtisten. Wij ondersteunen hen in de dagelijkse praktijk en dragen zo bij aan optimale voedingszorg van patiënten.

Wij bieden u via de Nutricia Academy een exclusief platform met nieuwsberichten, relevante artikelen, een overzicht van onze trainingen, events, webinars en video's van internationale conferenties. Voor meer informatie of advies kunt u altijd contact opnemen met onze diëtisten van Nutricia Careline. Zij kunnen u ondersteunen bij uw voedingsadvisering.

De diëtisten van Nutricia Careline zijn van maandag t/m donderdag van 08u30 tot 17u00, op vrijdag 08u30 tot 16u00 bereikbaar via 0800 99 486 of via email medical.nutrition@nutricia.be

We wensen u veel succes en plezier tijdens de "week van de diëtist" en wij kijken ernaar uit de samenwerking tussen de diëtist en Nutricia verder te versterken.