Puree van peer met diksap

15 minutes 15 minutes 1 Makkelijk
Puree van peer met diksap

BEREIDING

  1. Schil de peren en snij ze in stukken.
  2. Bewaar de kern en de zaadjes van het fruit en doe dit in een fijne doek.
  3. Voeg het water toe aan het fruit. Zet dit op een zacht vuurtje samen met de fijne doek tot u een moes krijgt.
  4. Haal de fijne doek uit de koekenpan en voeg op het einde van de bereiding de maïzena toe. Meng goed.
  5. Laat nog enkele minuten indikken en pureer daarna tot moes.
  6. Voeg beetje bij beetje Neocate LCP poeder toe.

VOEDINGSWAARDEN

Energie (kcal)668
Vetten (g)4.2
Vezels (g)2
Koolhydraten (g)26.5
Eiwitten (g)2.5

INGREDIËNTEN

Voor 2 porties

1 afgestreken eetlepel maizena 7 g

2 peren 250 g

30 ml water

7 maatschepjes Neocate LCP