Bolognese van gehakt en aardappel

10 minutes 10 minutes 1 Makkelijk
Bolognese van gehakt en aardappel

BEREIDING

  1. Schil de aardappel en hak deze in kleine stukjes. Schil en rasp de courgette.
  2. Verwarm de olie in een pan en bak de kip boven een middelhoog vuur bruin.
  3. Voeg aardappel en water toe. Breng het aan de kook en laat het geheel ongeveer 10 minuten sudderen tot de aardappel zacht is.
  4. Prak de aardappel met een vork fijn.
  5. Voeg de courgette toe en laat het nog enkele minuten op het vuur staan.
  6. Laten afkoelen.
  7. Voeg net voor het eten 2 maatschepjes Neocate LCP poeder toe.

VOEDINGSWAARDEN

Energie (kcal)653
Vetten (g)5.4
Vezels (g)1.2
Koolhydraten (g)17
Eiwitten (g)8.8

INGREDIËNTEN

Voor 4 porties

100 g kipfilet gehakt of ander toegestaan vlees

1-2 theelepels toegestane olie

125 g courgette

2 maatschepjes Neocate LCP poeder per portie

250 g aardappel

250 ml water