KetoCafé: nieuw platform voor ketogeen dieettherapie

16 Apr 2020

Nutricia biedt patiënten die het ketogeen dieet volgen via KetoCafé inspiratie voor hun ketogeen menu. Wij willen u op weg helpen met allerhande recepten. Op KetoCafé vindt u recepten voor elk type ketogeen dieet, voor elk moment van de dag en voor speciale gelegenheden.

U kunt een account aanmaken en uw favoriete recepten delen, opmerkingen van andere gebruikers en tips over recepten plaatsen en lezen. U kunt uw persoonlijke login code verkrijgen bij uw arts en / of diëtist.

Heeft u een eigen ketogeen recept dat u met anderen wilt delen? Stuur ons dan uw favoriete recept(en) via ketocafe.recept@nutricia.com. Lees de voorwaarden op www.ketocafe.be. Een deskundige diëtist zal het controleren op voedingswaarde. Na goedkeuring komt het recept onder uw naam op KetoCafé. En vergeet vooral niet om een smakelijke foto van het recept toe te voegen!

Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden van product tot product en van merk tot merk verschillen. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassingen van de recepten.