Onderwerpen in dit artikel:

Soms is al heel vroeg in het leven zeer gespecialiseerde medische voeding nodig. Bijvoorbeeld als baby's te vroeg worden geboren, als er sprake is van koemelkeiwitallergie, als baby's zelf niet normaal kunnen eten of drinken of bij een medische aandoening. Nutricia biedt voedingsproducten die deze baby's ondersteunen. Zo helpen we deze kleintjes op weg.
Voeding voor medisch gebruik moet worden gebruikt onder medisch toezicht en wordt geadviseerd door een arts of diëtist.


Neocate

Neocate

Neocate is een medische voeding op basis van vrije aminozuren. Het wordt geadviseerd bij koemelkallergie, of bij andere aandoeningen waarbij een voeding op basis van vrije aminozuren nodig is. Het wordt geadviseerd door een arts of diëtist.

Bekijk de producten

KetoCal

KetoCal

KetoCal is een medische voeding, zeer hoog in vet, laag in koolhydraten. Het wordt geadviseerd bij medicatieresistente epilepsie of voor andere aandoeningen met een indicatie voor een ketogeen dieet. Het wordt geadviseerd door een arts of diëtist.

Bekijk de producten

Nutrini

Nutrini

Soms kan, mag of wil een kind niet eten. Bijvoorbeeld bij ziekte, na een operatie, door een behandeling of medicijnen. Toch is ook dan goede voeding heel belangrijk. Sondevoeding kan dan geadviseerd worden. Nutrini is een medische voeding bij ziektegerelateerde ondervoeding bij kinderen. Het is een sondevoeding die speciaal is afgestemd op de behoefte van kinderen. Het wordt geadviseerd door een arts of diëtist.

Bekijk de producten

NutriniDrink

NutriniDrink

NutriniDrink is een kant-en-klare, energierijke medische voeding voor kinderen vanaf 1 jaar. NutriniDrink kan als volledige voeding en als aanvulling op de normale voeding geadvisserd worden door de arts/diëtist in geval van ziektegerelateerde ondervoeding. Het wordt geadviseerd door een arts of diëtist.

Bekijk de producten

Infatrini

Infatrini

Infatrini is een energierijke medische voeding voor zuigelingen. Het is speciaal samengesteld voor baby's met groeiachterstand, een verhoogde energiebehoefte en/of een vochtbeperkt dieet. Infatrini is geschikt vanaf de geboorte, tot een gewicht van 9 kilo of tot de leeftijd van 18 maanden. Het wordt geadviseerd door de arts/diëtist

Bekijk de producten