Voor jou & voor de generaties van de toekomst

De gezondheid van mens en planeet zijn met elkaar verbonden, daarvan zijn we overtuigd. Als Nutricia streven we naar een positieve impact op de samenleving en het milieu.

Vechten tegen klimaatverandering

Danone heeft de doelstelling om in 2050 CO2-neutraal te zijn - een doelstelling die wij als Nutricia delen
Lees meer

Bescherm ons kostbare water

Water is essentieel voor het leven. Als Nutricia proberen wij ons watergebruik zo efficiënt mogelijk te maken om verspilling te voorkomen. Zo gebruikt onze nieuwe fabriek in Brabant 60% minder water dan de voormalige fabriek.
Lees meer

Minder verspilling

Danone zet in op circulariteit en de ambitie is dat tegen 2025 elk stuk verpakking herbruikbaar, recyclebaar of composteerbaar is. Als Nutricia delen we deze ambitie.
Lees meer

Commiteren aan regeneratieve landbouw

Danone werkt aan de ontwikkeling en bevordering van regeneratieve landbouw, om de grond te beschermen, boeren te steunen en dierenwelzijn bevorderen. Als Nutricia delen we deze ambitie.
Lees meer

B Corp

Gecertificeerde B Corporations zijn bedrijven die zich toonbaar inzetten om hun impact op mens, maatschappij en milieu te verbeteren. Het certificaat bevestigt de sociale- en milieunormen die het bedrijf voert en verschaft transparantie. Nutricia Nederland/Nutricia België is B-corp gecertificeerd en zet daarmee in op transparantie. Danone streeft ernaar om tegen 2025 wereldwijd volledig B Corp gecertificeerd te zijn.
Lees meer

1. Nutricia opende in 2019 in Haps een nieuwe, duurzame fabriek voor babyvoeding.
Lees meer

2. In 2019 hebben we meer dan 15.000 producten aan de Voedselbank gedoneerd.

3. De OpTri-fles: een verbeterde verpakking voor sondevoeding
Lees meer