COVID-19 informatie voor (para-)medisch professionals

Als bedrijf dat zich richt op gezondheid en voeding, begrijpen wij als geen ander welke gevolgen de huidige COVID-19 situatie heeft voor de gezondheidszorg, patiënten en hun verzorgers. Wij willen onze steun en waardering uitspreken voor iedereendie zich dagelijks inzet om deze moeilijke situatie het hoofd te bieden.

Wij maken producten voor de meest kwetsbare doelgroepen in de samenleving: baby’s, peuters en patiënten, zoals mensen met ziektegerelateerde ondervoeding. Vanuit die verantwoordelijkheid doen wij alles, in samenwerking met partners, om de maatschappelijke impact van de crisis te minimaliseren. Het waarborgen van de kwaliteit en beschikbaarheid van onze producten heeft onze prioriteit.

Onze (kantoor)medewerkers werken bijna allemaal thuis, maar wij blijven uiteraard voor u gewoon bereikbaar via telefoon en ander digitale kanalen. Ook dragen wij graag ons steentje bij aan de informatievoorziening rondom het coronavirus en wat wij allemaal kunnen doen om verspreiding te voorkomen. Daarom vindt u op deze pagina extra informatie met adviezen of andere updates. 

Mocht u andere vragen hebben, dan staan onze diëtisten van Nutricia Careline voor u klaar om uw vragen te beantwoorden via 070/222.307 of medical.nutrition@nutricia.be.

22 april 2020

Specifieke informatie met betrekking tot ouderen

Om ouderen zo goed mogelijk te ondersteunen en adviseren in deze tijden van crisis, hebben we een speciale pagina voor hen gecreëerd.
Klik hier voor meer tips met betrekking tot o.a. voeding en bewegingstips voor ouderen.
Wilt u meer informatie of advies? Contacteer dan onze diëtisten van Nutricia Careline - 0800 99 486 
Specifieke informatie met betrekking tot ouderen

Nutricia Careline ook nu beschikbaar voor vragen en advies!

Wij begrijpen dat de huidige COVID-19 situatie tot vragen kan leiden bij gebruikers van onze producten, mantelzorgers en zorgverleners. Onze diëtisten van Nutricia Careline staan ook nu voor u klaar om u te ondersteunen.
Wij zijn bereikbaar via

Voor al uw vragen over onze producten of persoonlijk advies, wij helpen u graag. Ook nu!


Vanuit Nutricia spreken we graag onze waardering uit voor iedereen die zich inzet om de huidige situatie het hoofd te bieden.